Efter sidste blogindlæg kom den største og bedste nyhed man overhovedet kan ønske sig!

Lørdag d. 23. august fandt vi ud af, at jeg er gravid! Efter et par uger med lidt for meget om ørene, troede jeg blot det var lidt stress, men det viste sig at være noget helt andet. Nemlig et vaskeægte lille liv inde i maven. Min første reaktion på dette var ikke som ventet – Eller som jeg havde forestillet mig. Jeg startede jo nyt job 1. juli og dette var bestemt ikke planlagt, i mit ellers så planlagte liv 😉 Men efter overraskelsen havde lagt sig blev det pludselig en realitet, og nørjh sikke mange tanker jeg kunne nå at få :-O

Første ”krise” jeg fik var omkring mit nye job! Hvordan skulle jeg dog fortælle dem, hvad der var sket, blot en måned efter jeg var startede. Hvad ville de ikke sige, og hvad med alle de planer, tanker og ønsker jeg selv havde for mit arbejdsliv?

Næste ”krise” (pinligt at kalde det det, men sådan foregik det altså op i mit hoved) var min 30 års fødselsdag. Et helt års planlægning på en fest, som så ikke ville blive til noget. En fest, jeg havde glædet mig til, sparet op til og som sagt planlagt i SÅ lang tid.

Efter lidt tid forsvandt alle disse tanker i takt med glæden, der pludselig strømmede ind over mig – og os. Tænk at det skulle overgå os, at blive gravid – helt uden hjælp, fortvivlelse, tårer, ”projekt baby” tankegang og alt hvad der følger med, når en (tidligere) PCOS kvinde gerne vil have børn.

Efter at have været til lægen og få bekræftelse på en graviditet (4 positive tests betyder at der rent faktisk er noget derinde ;-)), fik jeg en henvisning til gynækolog, da jeg trods alt var en smule bekymret, efter udmeldingen i foråret (stadig risiko for abort, se indlæg). Og dette skulle vise sig at blive endnu en uventet overraskelse :-)