Pludselig kom den… – modløsheden! Syntes lige pludselig at mit liv var rigtig hårdt! Ifølge mig selv (og anbefalingerne) skulle jeg træne et par gange om ugen, jeg skulle stadig sørge for mit job (+ halvanden time transport hver dag), stadig handle ind, gøre rent, aktivere dyr, rydde op (MAND! Hvor kan to mennesker og tre dyr rode meget – Sådan, RIGTIG meget!), være en sød og overskudsagtig kæreste, stadig være social med venner og familie og dertil også sørge for at spise det rigtige og sørge for at finde det ekstra overskud, til at lave det mad jeg måtte spise.

Jeg syntes det var pisse uretfærdigt at JEG skulle i gennem alt det. Hvad med alle de andre sulfider, der render rundt og propper sig med alt muligt lort, uden efterfølgende at røre en finger og tage på! Hader de typer… Hader er også et stærkt ord at bruge – jeg hader dem naturligvis ikke (kun når jeg VIRKELIG får lyst til sukker!!), men synes bare ikke det er fair. Men så skal jeg også huske at sparke mig selv hårdt i røven, og gøre mig selv opmærksom på, at jeg skal være taknemmelig for det jeg har, og ikke har, bl.a. livstruende livsstilsygdomme, som jeg netop prøver at undgå i en al for tidlig alder, ved at gøre noget godt for mig selv.

Meeeen, derfor er det stadig hårdt at skulle bruge så meget tid på noget ekstra, som andre ikke behøver at tænke på.  Og selvom jeg ved, det er det bedste for mig – og rent faktisk også kan mærke det, synes jeg STADIG det er uretfærdigt. Det handler nok også meget om, at jeg føler tiden bliver taget fra mig. Førhen havde jeg kun mig selv at tænke på og tage sig af, nu er vi to (+ tre dyr). Hvilket betyder der er mere at tage sig af, samtidigt med, at man har nogle at være sammen med (og gerne bruge al sin tid sammen med). Tidligere gjorde det mig ikke så meget at jeg brugte 12 på arbejdet (3 timers offentlig transport, 8 timers arbejde) og et par timer i træningscenteret. For når jeg kom hjem spiste jeg noget let, ordnede de ting, der skulle ordnes og gik tidligt i seng. I dag er det jo noget helt andet. Og jeg vil da gøre alt for at beholde det jeg har i dag, men siger bare at det kræver lidt mere af en… Måske har jeg også for større krav til alting, men mere om det senere 😉

Midnight snack

Midnight snack :-P