Ordbog

Ordbog defineret af Pemiii

Freja

Min diva kat, som kan larme mere end mig – og det siger lidt. Jeg fik hende i 2008, da jeg synes det var synd for min anden kat, at han var alene dagen lang.

Freja

Freja

 

FODMAP

FODMAP er en forkortelse af:

  • Fermenterbare (fermentable)
  • Oligo-sakkarider (oligosaccharides)
  • Di-sakkarider (disaccharides)
  • Mono-sakkarider (monosaccharides)
  • Og (and)
  • Polyoler (polyols)

– som er ting man skal undgå, læs mere her.

 

Herkules

Min lækre modelkat på knap 15 år. Det var oprindelig min brors og eks svigerindes kat, men jeg fik i ham tilbage i 2006. En lidt reserveret kat, med et stort hjerte til dem han elsker.

 

Herkules

Herkules

 

HPV

HPV eller humant papillomavirus er navnet på et virus, som smitter ved seksuel kontakt. Infektion med HPV er meget almindeligt, især blandt unge. Op til 80 % af alle kvinder og mænd vil få infektionen på et eller andet tidspunkt i deres liv. Hos de fleste forsvinder infektionen af sig selv igen. Men hos nogle bliver virus ved med at være der. Dette kan give celleforandringer, som senere i livet kan udvikle sig til livmoderhalskræft. Kilde Sundhedstyrrelsen, læs mere her.

 

Mille

Mille, eller oprindeligt Mitzi, som jeg selv hedder til mellemnavn (?) er Ians golden retriever, som er fra Maj 2010. Den skønneste hund/ballademager/bandit/min nye hæmoride som tror hun er en lille bitte hund, der kan være alle steder og som er det eneste er i verdenen man skal give opmærksomhed.

Mille

Mille

 

St. Ladager

En lille by med post nr. 4623 Lille Skensved, som ligger mellem Ejby og Lille Skensved. 10 min. fra Køge og 10 min. fra Solrød. Byen består af 24 husstande og naboerne består bl.a. også af heste, køer, grise, høns og æsler :-)

Store Ladager

Store Ladager