Hele dagen, og ugen (og måneden) har jeg haft mental nedtælling til ferien, som egentlig kun skulle vare 2 uger (men bliver til 2 uger og tre dage). Mit sind og har krop har prøvet at geare ned – uden held. Der har foregået alt for meget omkring mig og os de sidste par måneder og mit indre barn har skreget ”Jeg vil ikke gå glip af noget!” Men nu er ressourcerne brugt op og de har brug for at blive ladet op, hvilket jeg har tænkt mig at bruge min ferie på (samtidigt med at vi laver badeværelse :-O). Jeg smagte lidt på det i søndags efter en weekend med surprise fødselsdag for kæresten (det gør jeg ALDRIG igen, på trods af, at det var en stor succes, er det alt for hårdt at have det ekstra pres, når man er alene om det), vi fik nydt trope varmen ude i haven hele dagen og havde ingenting vi skulle nå, udover at tænde op i grillen 😉

Jeg ser frem til at komme helt ned i gear, gerne så langt ned at jeg ikke aner om jeg er vågen eller rent faktisk sover 😉 Foråret har stået på mange spændende ting, men har også været udmattende synes jeg. Jeg håber på et bedre efterår med lidt mere ro i sind og krop. Det gør det da bestemt bedre at jeg endelig har tabt mig en smule mere og ”kun” er 1,5 kg. fra delmålet 1. juli. Det andet delmål er til september, hvor vi skal til Cypern – der mangler jeg 5 kg., men tænker at det er ok hvis det ikke helt lykkedes, men at jeg i hvert fald skal gøre mit aller bedste for at det kan. Jeg håber i hvert fald at overskuddet til løb og træning vender tilbage i og efter ferien, så jeg kan komme op i gear og blive klar til efterårets hårde kulde og mørke. Og hvem ved, måske sker der spændende ting og sager til efteråret 😉

Siden april har jeg skypet med Charlotte Rasmussen og hun har været en stor hjælp for mig. Ikke kun til kost og motion, men også til det mentale. Hun kan virkelig få én til at forstå at krop og sind rent faktisk hænger sammen (pudsigt at se hvordan kroppen falder til ro, når man skal til at have ferie ;-)) og hun gør det på en ikke-bebrejdende måde. Hun er der rent faktisk for at hjælpe og få en til at forstå, hvad man gør ved sig selv og sin krop, ved ikke at lytte til den. Vi har vores sidste skype møde efter sommerferien, hvor vi skal slutte af på forløbet og se fremad. Jeg kan varmt anbefale hende, hvis du selv sidder i en situation, hvor du ikke rigtig kan komme videre og har brug for hjælp til både krop og sind.

Og så håber jeg ellers at I alle har (eller får) en fantastisk sommer og ferie og vil nyde det lige så meget som jeg vil :-)

Pemiii ferie

Et billede siger mere end ord!