Da vi kom til gynækolog og havde håb om, allerede at kunne se hjertebanken blev vi positivt overrasket. Man kunne se det! Og ikke nok med det. Vi kunne se TO! :-O Dette var vi på ingen månde forberedt på. Havde aldrig skænket det en tanke, på trods af jeg nu godt kan se risikoen for det (når man har PCOS har man flere æg, eftersom man ikke udleder dem alle sammen og jo ældre man er jo flere æg udleder man). Vi blev noget chokeret og endnu en gang begyndte hele tankevirksomheden at komme på overarbejde igen! Shit! Var vores reaktion. Dernæst, ømh hvordan gør man det? Ømh, to, som i at der kommer to på én gang?

Endnu en gang måtte vores vilde tanker vige for den glæde, der fulgte med. Tænk at man med ingen æg, pludselig kan løsrive to og de bliver befrugtet – det er jo så smukt at det næsten er for meget 😉

Men hold da op, sikke en nyhed. Nu når det ”værste” har lagt sig, glæder vi os naturligvis til at byde de to krudtugler velkommen, også kaldet Blip & Blop. Godt nok er der en masse praktisk, der pludselig skal tænkes over, og det er trods alt ikke helt almindeligt, men vi ”trøster” os selv med, at vi ikke ved bedre og ikke har prøvet andet. Så Blip & Blop – i kan bare komme an! :-)

I og med det er tvillinger, bliver man ekstra fulgt, og vi var derfor til scanning hver 14. dage det første stykke tid. Og sikke hurtigt de voksede, fra at være en spunk til at blive et lille mini menneske. Vi var til nakkefoldscanning i oktober og fik af vide at alt var godt og med høje tal, så dette var endnu en lettelse.

 

Terminen er 26. april 2015, så vi glæder os til to små forårsbørn :-)