Efter alt for lang tid væk fra bloggen, er jeg nu tilbage. Efter sidste blogindlæg om den gode nyhed, kom der selvfølgelig en dårlig nyhed. Jeg blev fyret fra mit arbejde i slutningen af februar og gik derefter en lang periode i gennem med mange bekymringer, blandet følelser og ikke mindst udsigt til en ukendt fremtid. Som jeg har lært, valgte jeg at tage kampen op og havde stort gåpåmod den første måned, hvor jeg fik sendt rigtig mange ansøgninger af sted og kom også til en del samtaler. På trods af det hårde arbejde, blev jeg glad for at se, at det også gav pote – meget mere end jeg havde regnet med.

 

Som de fleste ved, er det utrolig hårdt for ens selvværd at blive fyret. Og alle de tanker man kan nå at have i løbet af én dag er fuldstændig uoverskuelige. Udover ens selvværd får et knæk bliver man heller ikke den mest positive person og dette går udover alle dem omkring mig. Så tak til alle dem, der støttede mig gennem denne svære tid.

 

Men heldigvis fik jeg tilbudt job forholdsvis hurtigt og startede som marketing koordinator d. 1. juli hos Daka Denmark, som er en utrolig spændende virksomhed. De første tre uger jeg var der, kunne jeg næsten ikke tro at dette kunne overkomme mig – og at jeg endelig havde fundet et sted, hvor virksomheden var helt fantastisk, både dens forretningsgrundlag, værdier og ikke mindst alle de søde kollegaer, som nu er en del af min hverdag – det er fantastisk! Efter to ugers ferie, er jeg netop kommet tilbage og havde i mellemtiden nogen gange glemt, at jeg var startede et nyt sted. Følelsen af, at komme tilbage på arbejde efter ferie, kender vi alle. Men for første gang var min følelse helt anderledes. Jeg glædede mig rent faktisk og har haft en dejlig dag, og glæder mig til at komme i gang igen. Denne følelse burde alle have, bare én gang i deres liv :-)

 

Buket fra den nye chef på første arbejdsdag

Buket fra den nye chef på første arbejdsdag

 

Efter hele denne oplevelse, er det gået op for mig, hvor vigtigt ens arbejdsliv er for én. Ikke mindst fordi man bruger halvdelen af sin dag der. Det er der, man har sin faglige personlige udvikling, det er der man er kreativ for andre end én selv, det er der, man lærer andre mennesker at kende og nye værktøjer til brug i sin dagligdag. Det er de omgivelser, der danner resten af ens dag. Har fået af vide, jeg er en helt anden person nu – altså til det bedre 😉 Jeg ved selv, hvor vigtigt det er at have et job, fordi man skal have penge på bordet, men ved nu, at det er endnu vigtigere at have noget i sit liv (som fylder så meget), som gør én til en bedre person. Alt dette er lettere sagt end gjort, men lov mig, at hvis du er utilfreds med din situation findes der altid en løsning, som i sidste ende er meget bedre for dig.

 

En lille sommerhilsen herfra, håber på at få mere tid til at komme på bloggen, og ellers har jeg også en blog på www.pemiii-design.dk, som er arbejdsrelateret.