Et nyt år er allerede godt i gang, og der er lagt op til fest og ballade. Om mindre end ni måneder holder jeg 30 års fødselsdag og forberedelserne er godt i gang! Det bliver vildt – og jeg glæder mig SÅ meget. Udover det, håber jeg også på at få mere tid til denne blog, hvor der vil komme flere indlæg om andre spændende emner. Men mere om det senere.

 

Men når det så er sagt, har jeg jo også en ide om, endelig at kunne tabe mig de kilo jeg gerne vil – ikke mindst for at blive fri for diverse dårligdomme jeg render rundt med. Og har i dag fået nyt håb. Jeg har været til læge og fået en status på min PCOS. Tadaaaaah, jeg er næsten symptomfri 😀 Det eneste der ikke fungerer optimalt er min insulin, som stadig er lidt forhøjet og dette øger desuden testosteron (det mandlige hormon), som begge er symptomer på PCOS. Dette resulterer naturligvis i at vægten, humøret og sygdommene heller ikke fungerer optimalt. MEN jeg er i realiteten PCOS-fri. Alt andet fungerer som det skal og det var en meget stor lettelse og enorm dejlig nyhed at få efter 6 år med bekymringer.

Den “berømte” PCO læge Bjarne Stigsby har udviklet sin egen kost, som hedder KISS kost og han vil naturligvis have at jeg følger hans kost (som alle andre, der sælger noget, gerne vil have ;-)). Men jeg har fået mod på at prøve det, for at se om det skulle gøre en forskel for mig. Det handler ikke så meget om hvad man må og ikke må (og dog), men derimod om kombinationen af den mad man spiser, som skal være 33% protein, 33% fedt og 33% kulhydrat – i hvert måltid. Det skal dog siges at der naturligvis er ting man skal holde sig fra, såsom stivelse og sukker, men det er jeg (og man) efterhånden vant til at skulle undgå, hvis man vil tabe sig. I dag er jeg ved godt mod, men tænker at der nok skal komme dage, hvor jeg synes det er besværligt, men jeg vil gøre mit bedste for at holde humøret højt. Jeg har i den forbindelse også oprettet mig på Madblog.dk, hvor jeg kan se hvad min nuværende kost består af og hvordan jeg skal regulere det, så det passer med KISS. Det bliver spændende at se.

Og det skal dertil også siges at motionen, som altid, også er vigtigt. Og det vil jeg naturligvis også bestræbe mig på, at få prioriteret. Det bliver også lidt bedre, nu når solen er begyndt at titte frem og er der lidt længere tid.

 

Alt godt mod herfra. Håber I alle er kommet godt ind i det nye år.