Jeg starter lige ud med en forholdsvis kort beskrivelse af mig selv og mit liv indtil nu. Jeg har haft en dejlig barndom uden de store problemer. Jeg er født i Valby, opvokset i Solrød, flyttede hjemmefra til Roskilde, og endte i Køge. Jeg er født i 1984 og har forældre, der stadig er sammen efter 38 års ægteskab, og to storebrødre der hver især har kone og børn. Indtil 2012 boede jeg alene i en lejlighed i Køge med mine to katte, Herkules og Freja. Jeg har en god håndfuld veninder, som er mit et og alt. Jeg arbejder til daglig som salgs- og marketing koordinator i Ørestaden, hvor jeg har været siden 2009.

På trods af mit ”problemfrie liv”, har jeg været i gennem en masse udfordringer (har jeg lært at kalde dem), som måske gør mig stærkere i dag, men nok også mere sårbar. Der kan bl.a. nævnes groteske fyringer, operation i højre skulder, efter et ”muse-andreb” (altså intens brug af musen til computeren), som jeg nok stadig lider af. Dårlig ryg (slidt rygsøjle), migræne, hårdt bid (så er den lykkelige ejer af bideskinne), HPV og derefter keglesnit operation, PCOS og alt, hvad dertil følger med, bl.a. overvægt, som har været skiftende siden jeg var 16 år. Og sidst men ikke mindst irriteret tyktarm (IBS).

I 2011 møder jeg landsbytossen i det blå lyn – altså min drømmemand! Vi bliver stormende forelsket i hinanden og i løbet af et halvt år flytter vi sammen i hans hus i St. Ladager (Lille Skensved). Hertil fulgte der et hus, have, billån, hunden Mille og et helt nyt liv!